Osvobodili jsme jaro

Image
Osvobodili jsme jaro
Morana je paní zimy. Ledová. Neúprosná. V zimě vládne pevnou rukou a nic jí neunikne. Kdo se neschová, ten zmrzne. Ale má jednu slabinu. Každý rok jí znovu a znovu přemůže jaro. To odpočívá celou zimu v jeskyni v horách, aby mělo sílu zase Moranu porazit. Jenže tenhle rok se stalo něco strašného!!! Jaro v jeskyni totiž našel zlý vichr a zamrazil mu východ z jeskyně…
28/03/2023

Tak začalo hudebně-divadelní odpoledne v Diakonii Praha, v jehož průběhu jsme se snažili zahnat Moranu a osvobodit jaro. S tím nám pomáhali zpěvem a hrou na různé hudební nástroje holky a kluci ze zlíchovské komunitní školy Děvínek společně se svými rodiči, členy amatérského divadelního spolku DAMU, za silné podpory klientů stacionáře Na Palubě a žáků speciální školy ve Stodůlkách.

Společné setkání bylo plné emocí, které proudily v obecenstvu i mezi vystupujícími a následně doznívaly v průběhu celého odpoledne.

V Diakonii Praha rádi vytváříme prostor pro společná setkání, která pomohou k otevírání našich životních bublin, nebo alespoň k jejich přiblížení. Přidejte se k nám!