Psaní od srdce potěšilo víc jak 4 000 seniorů

Psaní od srdce
Před týdnem skončil první ročník projektu Psaní od srdce, který potěšil víc jak 4 000 seniorů. Máme velikou radost, že se pozvání k dopisování se seniory setkalo s takovým ohlasem.
18/05/2023

Psaní a dostávání dopisů je pro řadu lidí spojené s krásnými vzpomínkami, třeba na milostná psaní nebo dopisování s kamarády z tábora. Velký úspěch projektu svědčí o tom, že Psaní od srdce nabídlo lidem možnost se k této krásné činnosti vrátit, a ještě udělat něco smysluplného pro lidi ve svém okolí.

Do projektu se připojily také naše pečovatelské služby v Ďáblicích, na Klamovce a Vinohradech. Jejich klienti se tak mohou těšit z desítek psaní a malůvek.

Chcete se ještě přidat? Na psaní dopisů není každý. Pokud vás ale téma zaujalo, stále je otevřená naše sbírka Dar od srdce. Máte tak možnost poslat finanční dar, který přidá seniorům úsměv na tváři. Dar věnujeme na oblíbené aktivity, které přinášejí starším lidem radost. třeba na terapie s pejsky, posezení u kávy nebo na výlety.

Více na: https://moje.diakonie.cz/donate/choice/9104261/3c36a2d366d3debb3317223d7aa6ef07