Vánoční zázrak aneb vybavme kuchyň v azylovém domě

Image
Vybavení do azylového domu
Diakonie Praha se i letos zapojila do výzvy Giving Tuesday. Světový den štědrosti a dobrých skutků oslavíme ve vánočním duchu – našim cílem je vybavit kuchyň azylového domu, aby mohly klientky společně s dětmi napéct vánoční cukroví a prožít tak plnohodnotné svátky.
21/11/2023

Co je Giving Tuesday?

Giving Tuesday není jen obyčejný den v kalendáři. Je to den, kdy se lidé po celém světě zapojují do dobročinných aktivit a snaží se konat dobro. Letos tento den připadá na úterý 28. listopadu, a i my v Česku se můžeme zapojit.

Pomozte nám vytvořit vánoční pohodu

Azylový dům je jednou ze 14 služeb, které v Praze provozujeme. Dočasné ubytování zde mohou najít až čtyři matky s deseti dětmi, jenž prochází těžkým životním obdobím. Chceme jim umožnit zažít Vánoce plné lásky a bezstarostné radosti. Ale abychom toho dosáhli, potřebujeme Vaši pomoc.

Ve společné kuchyni, kde se denně vaří a připravuje jídlo, nám nyní chybí nezbytné vybavení. Pečící plechy (37x44 cm), pekáče, velké hrnce nebo třeba příbory, to všechno momentálně potřebujeme pro to, abychom mohli společně napéct cukroví a vytvořit pro tyto rodiny nezapomenutelné chvíle.

Zapojte se a udělejte svět lepším místem

Vaše pomoc může někomu změnit Vánoce! Přispějte na nákup kuchyňských potřeb nebo nás podpořte materiálním darem. Každý příspěvek nám pomůže vytvořit prostor, kde budou matky s dětmi sdílet společné chvíle radosti a budovat nové rodinné tradice.

Přispět můžete na náš dárcovský účet: 182-0127747339/0800

…nebo nás kontaktovat s materiálním darem na tel. číslo: +420 777 734 190.

Naši výzvu naleznete také na stránkách Giving Tuesday a děkujeme za Vaši štědrost.

Pomoc má mnoho tváří.